email: marketing@fonnov.com.cnTel: + 86-516-85030101

interior aluminium open cell ceiling

Kita nyedhiyakake sinar interior langit-langit aluminium terbuka kaya langit-langit aluminium lan plank langit-langit sing dikembangake minangka standar industri. Sangat cocok kanggo aplikasi industri sing beda-beda, langit-langit selot aluminium interior interior sing gampang kanggo diinstal. Klien bisa migunakake seri variegated ing macem-macem ukuran lan werna sing adhedhasar spesifikasi lan tuntutan spesifik. Kaya klip ...

Pancing langit-langit berlubang aluminium 129

Supaya bisa terus karo tuntutan pelanggan sing ora tau rampung, perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem kualitas apik Hook ing langit-langit aluminium perforated 129 kanggo pelanggan kita esteemed. Papan kasebut ing langit-langit aluminium sing dipasangi aluminium 129 dituntut ing rumah sakit, restoran, gedung kantor, stasiun, toko lan hotel. Kita nyedhiyakake prodhuk iki kanggo klien kita sing dihormati ing paling rega cukup. Tipe: Langit ...

Pabrikan anyar Metal Wood gandum sel langit terbuka

Puncak langit-langit sing digantung saka langit-langit utama liwat jaringan logam. Logam, utawa stainless steel, panel bisa uga dianggo karo langit-langit sing digantung. Logam panel umum ditemokake ing putih. Kayu-kayuan anyar Metal Wood grain ceiling cell mbukak nduweni akeh produk-produk berkualitas tinggi liwat garis ekstensif alternatif desain lan pilihan nggabungake Ubin, (Lay ing lan Clip in), utawa ...

Langit-langit langit-langit logam, langit-langit langit-langit aluminium kanggo stasiun KA

Kita penting ing nyediakake langit-langit premium grade Metal, langit-langit terbuka Aluminium kanggo stasiun KA. Produk sing ditawakake wis dirancang sawise riset lan pangembangan ageng kanggo nyukupi persyaratane klien sing dihargai. Kothak sel logam We offer, langit-langit langit Aluminium kanggo stasiun Railway diprodhuksi nggunakake bahan mentahan kualitas apik ing kuwat vigilance saka ahli. Metal sing ana ...

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!